Légy része

Szolgálat | Tagság | Támogatás

Szolgálói út a refiszben

1. Szolgáló leszek!

A Te első lépésed

Ha elhívást érzel a szolgálatra, és egyetértesz a REFISZ szolgálói alapelveivel, akkor tedd meg az első lépést a jelentkezési lap kitöltésével!

A jelentkezésed eljut a legközelebbi esemény megfelelő koordinátorához.

2. Szolgáló leszel!

A mi válaszunk

Fontos számunkra, hogy ismerjük a szolgálótársainkat, ezért miután megkaptuk a jelentkezésed, meg fogunk keresni egy személyes beszélgetésre.

A koordinátorod felkér a következő eseményre, kitöltöd az adott alkalomhoz szóló szolgálói regisztrációt.

3. szolgálóvá válok

terület és csapat megismerése

Szolgálói napot tartunk, amin megismerheted a csapatodat és többet megtudhatsz a szolgálati területedről.

Egy ilyen napra minden szolgálót várunk, nem csak az újakat, hiszen itt formálódunk egy csapattá, közösséggé a következő táborra!

4. Szolgáló vagyok

Felelősség és közösség

Most, hogy szolgáló lettél, felelősséggel tartozol a többiekért.

A szolgálókat minden alkalmunkra hamarabb várjuk, hogy lelkileg és fizikailag is felkészülhessünk, majd közösen zárunk és gyűjtünk visszajelzéseket.

1. Szolgáló leszek!

Ha szeretnéd közelebbről is megélni, milyen a REFISZ-csapat tagjának lenni, ha szeretnéd az ajándékaidat Isten szolgálatára használni, itt a helyed! Sok-sok szeretettel várjuk a jelentkezésed szolgálati területeinkre – és reméljük, hogy a következő alkalmon már a csapat tagjaként leszel velünk!

Ez egy általános szolgálói jelentkezés – ha beküldöd, számon tartunk, és a legközelebbi adandó alkalommal a területed koordinátora felkeres és fel is kér.
Tehát ezt az űrlapot csak akkor töltsd ki, ha még nem szolgáltál a REFISZben 😉

Új szolgálói jelentkezés

Egyetértesz a szolgálói alapvetéseinkkel?

Melyik területen vállalnál szívesen szolgálatot?

7 + 6 =

tag leszek!

Sokan vagyunk, akik a REFISZ-en keresztül megtapasztalhattuk Isten ajándékait, a Vele való élet örömét, és szerettünk volna ennek még mélyebben részeseivé válni, ebben elköteleződni. Ha szeretnél Te is részévé válni ennek az útnak, támogatásodat kifejezni, formálni a REFISZ jelenét és jövőjét, akkor lépj be közénk!

Belelátást kaphatsz, és beleszólásod is lesz dolgokba, melyek a REFISZ – és ezzel párhuzamosan a magyarországi ifjúsági misszió – életének meghatározó részei. Te döntheted el, hogy kik legyenek a REFISZ vezetőségében, sőt, te magad is a vezetőség tagja lehetsz!

 

Új tagsági jelentkezés

Mi a foglalkozásod?

Azzal, hogy a REFISZ tagsági jelentkezést kitöltöd, kifejezetten hozzájárulsz, hogy a Református Fiatalok Szövetsége (REFISZ) a nevedet, e-mailcímedet és az összes egyéb itt megadott adataidat a veled való kapcsolattartáshoz a hatályos jogszabályok irányelveinek megfelelően tagságod megszűnéséig tárolja és fölhasználja, valamint hogy ezekből különböző stasztikai kimutatásokat készítsen, amiket adott esetben (főként, de nem kizárólag, pályázatokhoz) harmadik fél számára továbbítson.

Mivel a digitális aláírás még nem olyan egyszerűen elérhető, ezért a belépési nyilatkozatot papír alapon ki kell tölteni és aláírni. Ez KÖTELEZŐ ahhoz, hogy hitelesen ellenőrizhető módon taggá legyél. Az aláírt nyilatkozatot postai úton, vagy személyesen tudod eljuttatni hozzánk az irodába (1085 Budapest Horánszky utca 26.).

8 + 7 =

1. jelentkezés

Segítsd kérlek a munkánkat, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot, hogy könnyen tudjuk adminisztrálni az adatokat!

2. hitelesítés

Ez egy hivatalos nyilatkozat, ezért az érvényességhez elengedhetetlen, hogy kinyomtatva és aláírva eljuttasd hozzánk a jelentkezési lapot.

3. tagdíj

A jelképes összegű tagdíj befizetésével válik véglegessé a tagságod. Ez diákok számára 500 forint / hónap (6000 forint / év), dolgozók számára 1000 forint / hónap (12.000 forint / év).